utorok 28. augusta 2007

Vytrvali.

Tak si to zhrnme:
Vafka (Slovensko) - 175 cm, blond vlasy, zelene oci
Veron (Slovensko)- 175 cm, blond vlasy, modre oci
Jassica (USA) - 160 cm, blond vlasy, modre oci

U nas doma, ci v USA je to normal. Tu je to, podla kolumbijskeho Cosmopolitanu, exotika.
My tri tomu hovorime masaz ega. Za jeden kolumnbijsky den dostaneme minimalne 6 pochval, typu: Hermosa!, Mamasita!, Mona!, Bonita! (preklad za vsetky - To je kus! Kocka! Kraska!)
Co mna osobne doposial najviac potesilo bolo obrovske WOOOOOW! od okoloiduceho. Niekedy sa nepodari ani len vydrat hlasok z hrdla. Ostavaju len otvorene usta a vykrutene krky. No moze mat potom clovek zly den?!

Niekedy byt MONA (blondina) vobec nepomaha. Uvediem na priklade Jessici, ktora sa pytala na cestu k autobusovej stanici. V odpovedi: -Ti si prilis pekna na to aby si chodila autobusom.- sa vsak ku nej nedostala...

Vytrvali. Tak by som charakterizovala muzske pohlavie Kolumbie.
Zacalo sa to zamilovanym listom. Takym so srdieckom. Mile, ako v skolke :-D (este ho niekde mam ulozeny...) To bolo na zaciatku staze.
Od vtedy som zvolila inu taktiku. Spominat mojho priatela pri kazdej prilezitosti. Nepomohlo. Pozvania na ¨kavicku¨ chodia zo vsetkych stran - email, sms, cez znamych... Tak som sa jedneho ctitela raz opytala, ze preco to vsetko robi, ked nedavam ziadne signaly a neprejavujem zaujem. Vraj ma len potrebu vyjadrit sa. No budis...

Co ma vsak najviac potesilo, bolo pozvanie na rande od byvaleho spolubyvajuceho. Stretli sme sa nedavno nahodou po dlhsom case. Privital ma: -Hola! Que gordita! Pero me gusta mas!- (Ahoj, aka pribratucka...ale mne sa to paci viac...). Normalne by sa clovek dal aj na dietu, keby za tym nenasledovalo to pozvanie na rande...(tolko k tym svetovo znamym latinsko americkym pozadiam...)

Obcas to lezie na nervy. No ako Veron povedala, na Slovensku nam to raz bude chybat...

4 komentáre:

Lukas Horvath povedal(a)...

to co to? toto to to? sem rande tam rande ... hmmmmmm ....

Jirka povedal(a)...

četl jsem tenhle příspěvek na blogu, koukám, že je u něj 1 komentář, a říkám si, od kohopak ten komentář asi bude?:)))

(uhodl jsem to, heč:))

Lukas Horvath povedal(a)...

jirka ty by si mal byt vizionar, kedze dokazes tak presne predvidat ... inak masaz ega VAF tak na to si extra nezvykaj, hehehe

Mirka Majerova povedal(a)...

Hej Vafi. Tak to viem presne o com hovoris...:) Ani nie som blond a prezivala som to rovnako. Myslim, ze kazda zena sa v latinskej amerike citi krasna a ziadana. Preto mam na nich taku slabost:)))) Proste to zenami vedia!
No veru, mame sa od nich co ucit:)